Održana završna konferencija projekta

Dana 15. rujna 2016. održana je završna konferenciju projekta: „Provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području multimedije“ u organizaciji nositelja projekta Sveučilišta Sjever te partnera na projektu Visokog učilišta Algebra, Telecentra i Hrvatske udruge poslodavaca na Sveučilištu Sjever u Varaždinu.

Stručno usavršavanje nastavnika Visokog učilišta Algebra

Na radionici koja treba poslužiti kao podloga za provedbu elementa 2 bilo je prisutno tridesetak nastavnika i suradnika koji će raditi na izradi studijskih programa. Cilj usavršavanja bio je ujednačeno razumijevanje potrebe i metodologije izrade studijskih programa u skladu s HKO među nastavnicima nejednake početne razine poznavanja ovog područja.

Na Sveučilištu Sjever održano stručno usavršavanje za zaposlenike partnerskih visokoobrazovnih institucija

Stručno usavršavanje zaposlenika partnerskih visokoobrazovnih institucija za primjenu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira a održano je u srijedu, 10. veljače 2016. u dvorani 103 na Sveučilištu Sjever.

Održana druga radionica za radnu skupinu

Kao što je i bilo planirano projektom, druga je radionica svojevrsni nastavak prve radionice za radnu skupinu, održane prošle godine, jer među članovima postoje nejednaka početna znanja i poznavanje ovog područja te je stoga među njima bilo potrebno ujednačiti poznavanje metodologije izrade standarda zanimanja i kvalifikacija.

Održana radionica sa stručnom skupinom u svrhu izrade standarda zanimanja

Visoko učilište Algebra, Sveučilište Sjever, Hrvatska udruga poslodavaca i Telecentar održali su danas radionicu sa stručnom skupinom (fokus grupom) u sklopu zajedničkog projekta provedbe Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području multimedije. Stručna skupina neizostavan je dio metodologije izrade standarda zanimanja.

Na Visokom učilištu Algebra održana prva radionica u sklopu projekta “Provedba HKO u području multimedije”

Danas je u Visokom učilištu Algebra održana prva radionica za članove radne skupine koji rade na projektu “Provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u području multimedije”, s ciljem upoznavanja članova radne skupine s metodologijom izrade standarda zanimanja i standarde kvalifikacija, te općenito s tijekom cijelog projekta.